خشک کردن گیاهان

ساده ترین روش برای نگهداری سبزی خشک خانگی 1401 آن است که به سادگی می توانید انواع برگ، گل یا دانه را در معرض هوای گرم قرار داده و خشک کنیم، سعی کنید برای خشک کردن گیاهان از جمله ، مکانی با تهویه هوای مناسب پیدا کرده تا رطوبت آن تبخیر شود، خشک کردن در آفتاب توصیه نمی شود زیرا ممکن است طعم و رنگ خود را از دست بدهند، بهترین زمان برداشت بیشتر گیاهان برای خشک کردن، درست قبل از باز شدن گلها در مرحله جوانه زدن است، گیاهان را در اوایل صبح پس از تبخیر شبنم جمع کنید تا پژمردگی به حداقل برسد، آنها نباید پس از برداشت در آفتاب یا بدون مراقبت بخوابند حال گیاهان را در آب خنک بشویید و به آرامی تکان دهید تا رطوبت اضافی از بین برود حالا تمام برگ ها و ساقه های کبود، کثیف یا ناقص را دور بریزید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

یونجه خشک

طرز خشک کردن

خشک کردن با دستگاه یک راه سریع و آسان بوده که کیفیت بالایی دارد و زیرا دما و گردش هوا قابل کنترل است، قبل از شروع حتما دستگاه را گرم کنید و ترموستات را روی 95 تا 115 درجه فار نهایت تنظیم کنید، مناطقی با رطوبت بالا، ممکن است به دمای بیشتر از 125 درجه فارنهایت نیاز داشته باشید، پس از شستشو با آب سرد و تکان دادن برای از بین رفتن رطوبت اضافی، گیاهان را در یک لایه روی سینی های آبگیر قرار دهید. زمان خشک شدن ممکن است از 1 تا 4 ساعت طول بکشد و شما به صورت دوره ای بررسی کنید، گیاهان زمانی که خرد می شوند خشک شده و با خم شدن ساقه ها می شکنند، برای جزئیات خاص، جزوه دستورالعمل را بررسی کنید،گیاهان مقاوم‌ مانند رزماری، مریم گلی، آویشن، مرزه تابستانی و جعفری ساده‌ترین روش‌هایی هستند که بدون آب‌گیر خشک می‌شوند، بعد از خشک کردن آنها را در بسته های کوچک گذاشته و آویزان کنید تا در هوا خشک شوند، گیاهان برگ نرم مانند ریحان، پونه کوهی، ترخون، بادرنجبویه و سبزی خشک کیلویی شده دارای رطوبت بالایی بوده و اگر به سرعت خشک نشوند کپک می زنند. سعی کنید گیاهان برگ نرم یا آنهایی را که دانه دارند داخل کیسه های کاغذی آویزان کنید تا خشک شوند، دو طرف کیسه را سوراخ کرده و یک دسته کوچک (مقدار زیاد) از گیاهان را در کیسه ای آویزان نموده و روی آن را با یک کش ببندید و جریان هوا از طریق کیسه در آن عبور می کند، هر برگ و دانه ای که می ریزد در ته کیسه گرفتار می شود.

طرز خشک کردن

ماندگاری رنگ

روش دیگر مخصوصاً برای نعناع، ​​مریم گلی یا برگ بو و یونجه وحشی این است که برگها را جداگانه خشک کنید زیرا در مناطقی با رطوبت بالا، بهتر است ساقه ها از برگ ها جدا کرده تا بهتر خشک شود حال برگ ها را بر روی یک حوله کاغذی قرار داده و با سوی دیگر آن سمت را بپوشانید، شما پنج لایه را می توان در یک زمان با استفاده از این روش خشک کنید و در فر خیلی خنک خشک کنید نور فر یک محدوده الکتریکی یا چراغ گازی، گرمای لازم را برای خشک کردن یک شبه را فراهم می کند، برگ های صاف خشک شده و رنگ خود را حفظ می کنند، برگ های خشک به راحتی بین انگشتان مچاله شده و آماده بسته بندی و نگهداری خواهند بود پوسته ها را می توان با مالیدن دانه ها بین دست ها و دمیدن کاه از دانه ها جدا کردو محصول مورد نظر را در ظروف در بسته قرار داده و در یک منطقه خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید تا از رنگ و عطر آن محافظت شود.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.