لوبیا قرمز جگری در سال 2017 جان یک زن را که دچار حمله قلبی شد را نجات داد

افرادی که به طور منظم حبوبات مصرف می کنند ممکن است کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از حمله قلبی یا سایر مشکلات قلبی عروقی باشند.

نویسندگان یک متاآنالیز در سال 2017 پیشنهاد کردند که یکی از دلایل کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی این است که مردم پروتئین های گوشت حیوانی با چربی بالاتر را با لوبیا قرمز جگری جایگزین کرده اند.

یک بررسی و متاآنالیز در سال 2013 نشان داد که ارتباط واضحی بین خوردن لوبیا و کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب وجود دارد.

تحقیقات دیگر نشان می دهد که مواد مغذی موجود در لوبیا ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند.

کلسترول بالا یک عامل خطر برای بیماری های قلبی و حملات قلبی است.

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد رژیم غذایی با فیبر بالا ممکن است به کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی کمک کند.

یک وعده نصف فنجان یا 88 گرم لوبیا سیاه حدود 14 گرم فیبر را فراهم می کند که بیش از نیمی از نیاز روزانه یک بزرگسال به فیبر است.

در اینجا، نکاتی را در مورد غذاهایی که می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند.

لوبیا

کاهش خطر ابتلا به سرطان

برخی از مطالعات نشان داده اند که لوبیا به عنوان آنتی اکسیدان و عوامل ضد التهابی عمل می کند. این اثرات می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

تحقیقات منتشر شده در سال 2015 تجزیه و تحلیل کرد که آیا لوبیا ممکن است دارای خواص آنتی اکسیدانی باشد که با سرطان روده مبارزه می کند.

نتایج نشان داد که لوبیا سیاه دارای بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی است.

یک مطالعه در سال 2016 همچنین نشان داد که مواد شیمیایی موجود در لوبیای سیاه شمال شرقی چین می تواند رشد سرطان روده بزرگ را با جلوگیری از تکثیر سلول های سرطانی کند کند.

در اینجا درباره غذاهایی که آنتی اکسیدان دارند بیشتر بدانید.

دیابت و متابولیسم گلوکز

لوبیا ممکن است به تثبیت سطح گلوکز خون یا حتی پیشگیری از دیابت کمک کند.

لوبیا سرشار از فیبر است که می تواند به کاهش گلوکز خون کمک کند.

نویسنده یک بررسی منبع معتبر در سال 2018 به این نتیجه رسید که مصرف یک رژیم غذایی با فیبر بالا می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است به کاهش قند خون در افرادی که قبلاً به این بیماری مبتلا هستند کمک کند.

مطالعه دیگری که منبع معتبری است به طور خاص به تأثیر افزودن یک فنجان حبوبات به رژیم غذایی روزانه افراد مبتلا به دیابت نوع 2 پرداخته است.

این مطالعه کاهش سطح قند خون و کاهش فشار خون را در گروهی که لوبیا مصرف کردند نسبت به گروه کنترل که شامل فیبر گندم کامل بیشتری بود، نشان داد.

کدام غذاها برای کاهش قند خون مفید هستند؟ در اینجا پیدا کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.