چین در تولید برنج ایرانی درجه یک رتبه اول را کسب کرده

برنج در اکثر کشورهای در حال توسعه یک محصول غلات اصلی و غذای اصلی است.

هند در تولید برنج بعد از چین در رتبه دوم قرار دارد.

اگرچه گفته می شود که تقریباً 40000 نوع برنج وجود دارد، در حال حاضر، تنها چند گونه به طور گسترده کشت، آسیاب و صیقل داده می شوند.

حتی اگر برنج سفید توسط اکثر مردم در سراسر جهان مصرف شود، برخی از ارقام برنج مخصوص نیز رشد می کنند.

این شامل انواع برنج رنگی و معطر است. مشخصات غذایی برنج تخصصی در مقایسه با انواع برنج ایرانی درجه یک بالا است.

برنج رنگی که معمولاً به دلیل رسوب رنگدانه های آنتوسیانین در لایه سبوس دانه رنگ خود را می گیرد، سرشار از مواد شیمیایی گیاهی و آنتی اکسیدان است.

سبوس برنج، محصول جانبی صنعت آسیاب برنج است که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، سرشار از فیبر رژیمی است که در توسعه غذاهای کاربردی و محصولات مختلف با ارزش افزوده دیگر کاربرد دارد.

بنابراین، تمرکز بیشتر بر برنج تخصصی و فرآورده های جانبی آن نه تنها آن را از انقراض نجات می دهد، بلکه گامی رو به جلو در جهت امنیت غذایی کشور می گذارد، زیرا سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و پلی فنول ها هستند.

برنج یک محصول عمده غلات است که بیش از نیمی از جمعیت جهان به عنوان غذای اصلی مصرف می شود.

مصرف برنج در کشورهای در حال توسعه و کشورهای آسیایی بسیار بالاست.

تقریبا 95 درصد از تولید برنج در کشورهای آسیایی انجام می شود و حدود نیمی از جمعیت جهان آن را مصرف می کنند.

کشت برنج در تولید کالای کشاورزی بعد از نیشکر و ذرت رتبه سوم را دارد. این منبع اصلی انرژی رژیم غذایی 17 کشور در آسیا و اقیانوسیه، 9 کشور در آمریکای شمالی و جنوبی و 8 کشور در آفریقا است.

هند یکی از مراکز عمده تولید برنج است. مساحت کشت برنج در هند حدود 43388000 هکتار زمین را شامل می شود و برنج به ترتیب 780 و 689 کیلوکالری در هر نفر در روز از عرضه غذا در آسیا و هند را تشکیل می دهد.

علاوه بر این، هند یکی از بزرگترین کشورها از نظر مصرف انرژی از طریق کشاورزی است و برنج بخش عمده ای از آن را تشکیل می دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.