تفاوت سرکه بالزامیک ایتالیایی با سرکه برنج

سرکه قرمز شبیه همتای سرکه سفید خود است. از سرکه بالزامیک ایتالیایی گرفته شده و طعم شیرین و کمتر اسیدی را ارائه می دهد.

این غذای اصلی مدیترانه‌ای دارای طعم ملایمی است که برای استفاده در وینگرت‌ها و کاهوها عالی است.

آیا سرکه قرمز مانند سرکه سفید پخت و پز است؟

نه، سرکه قرمز پخت و پز مواد یکسانی نیستند. سرکه قرمز تخمیر شده تهیه می شود، بنابراین طعمی تند دارد که باعث تقویت وینگرت و ماریناد می شود. از سوی دیگر، سرکه قرمز پخت و پز، محصولی است که حاوی سرکه قرمز همراه با نگهدارنده، سدیم و شیرین کننده است.

سرآشپزهای باتجربه توصیه می کنند از نوشیدن سرکه به جای پختن سرکه برای یک غذای با کیفیت بالاتر استفاده کنید.

یک عنصر آشنا در غذاهای آسیایی، سرکه برنج از تخمیر برنج به الکل و سپس تخمیر الکل به اسید استیک اسیدی ساخته می‌شود.

سرکه برنج طعم شیرین تری نسبت به سرکه سفید یا سرکه قرمز دارد.

همچنین عنصر اصلی سرکه سوشی است که به برنج سوشی طعم و بافت آن را می دهد.

سرکه برنج 

سرکه برنج یک ماده متفاوت هستند. سرکه برنج از برنج تخمیر شده تهیه می شود که طعم شیرینی تولید می کند.

سرکه برنج از طریق تخمیر دوم می گذرد که باعث اضافه شدن طعم بیشتر می شود.

این دو ماده را نمی توان جایگزین یکدیگر کرد.

نام سرکه مالت از جو مالت گرفته شده است.

برای تهیه این سرکه به رنگ کهربایی، دانه‌های جو مالت‌دار به شکل آلو تخمیر می‌شوند، سپس برای بار دوم تخمیر می‌شوند تا طعم ترش و نان تست ایجاد شود.

سرکه مالت نوعی سرکه است که با سیب زمینی سرخ کرده تازه یا با غذاهای کلاسیک بریتانیایی، ماهی و چیپس سرو می شود.

اما از این سرکه در آشپزی خود غافل نشوید.

همچنین می توانید از سرکه مالت دار برای ترشی سبزیجات و طعم دادن به سس ها استفاده کنید.

سرکه برنج قرمز به سرکه قرمز چینی نیز معروف است. حتی در آشپزی چینی، این سرکه معمولی نیست.

اما در برخی از دستور العمل های سنتی، این یک ضرورت است و نمی توان آن را جایگزین کرد.

Congee (فرنی برنج) و squab سرخ شده چینی (کبوتر) دو غذای تقویت شده با سرکه برنج قرمز هستند.

عنصر اصلی سرکه برنج قرمز برنجی است که با کپک قرمز کشت می شود.

این برنج به عنوان برنج مخمر قرمز نامیده می شود و به سرکه قرمز طعم شور می دهد.