سبزی خشک خانگی 1401 در قفسه ماندگاری دارند، به این معنی که برای مدت طولانی (ماه ها یا حتی یک سال) در دمای اتاق مناسب هستند. اکثر آنها تاریخ انقضا دارند، اما قانون این است که اگر در شیشه را باز کردید و عطر آن را حس نکردید، آن را بیرون بریزید طعم آن از بین رفته است، گیاهان تازه ماندگاری متفاوتی دارند، اما اگر آنها را بخرید، پنج روز قانون خوبی برای به حداکثر رساندن طعم آنها است. با این حال می توانید از آنها استفاده کنید تا زمانی که شروع به خشک شدن، قهوه ای شدن یا از دست دادن عطر خود کنند. اگر خودتان گیاهان دارویی می کارید، درست قبل از استفاده آنها را بچینید و هر آنچه را که استفاده نمی کنید در یک حوله کاغذی پیچیده شده در یک کیسه پلاستیکی در بسته در یخچال نگهداری کنید.
هزینه
گیاهان تازه اغلب هزینه بیشتری دارند زیرا فاسد شدنی هستند و باید در یخچال نگهداری شوند.
طعم
هنگامی که گیاهان مانند نعناع خشک، خشک می شوند، طعم آنها غلیظ تر می شود، به این معنی که طعم یک قاشق غذاخوری سبزی خشک بسیار قوی تر از یک قاشق غذاخوری سبزی تازه است، گیاهانی که شکنندهتر هستند وقتی در معرض دمای بالا قرار میگیرند، طعم خود را راحتتر از دست میدهند، که این اتفاق در پخت و پز و همچنین در خشک شدن زمانی رخ میدهد که از گرما برای تبخیر رطوبت استفاده میشود. گیاهان دیگر پایدارتر هستند، بنابراین طعم آنها تا حد زیادی در طول هر دو فرآیند دست نخورده باقی می ماند.
تازگی
سبزی های تازه را باید نزدیک یا در پایان پخت اضافه کنید زیرا می خواهید خواص لطیف و معطر آنها حفظ شود مثلاً جعفری روی پاستا یا نعناع روی کوفته در غذاهای سرد مانند سالسا و سویچه اهمیت چندانی ندارد، اگرچه گشنیز اگر نزدیک به زمان سرو اضافه شود، درخشانتر به نظر میرسد.
نعناع خشک شده
خشک کردن
سبزی خشک کیلویی را زودتر در مراحل پخت اضافه کنید تا کل غذا با طعم آنها آغشته شود. اگر آنها را در انتها اضافه کنید، طعم آنها فرصتی برای نفوذ در تمام ظرف شما نخواهد داشت، بنابراین در تمام مدت طعم آن قوی یا ثابت نخواهد بود. به عنوان مثال، اگر سوپ درست می کنید، قبل از شروع به جوشیدن، سبزی ها را حتما اضافه کنید، همانطور که گفته شد، گیاهان لطیف می توانند طعم خود را هنگام خشک شدن از دست بدهند، در حالی که گیاهان محکم مانند یونجه خشک به خوبی خود را حفظ می کنند، اما بسیاری از آنها به عنوان ضربه زننده عمل می کنند (مثلاً مریم گلی تازه در پاستا عالی است؛ شوید خشک می تواند به عنوان تازه در تزاتزیکی باشد) – نکته کلیدی این است که بدانید چه زمانی از کدام استفاده کنید.