میگو تازه در بندرعباس کلسترول بالایی دارد.
میگو اغلب به دلیل محتوای بالای کلسترول خود رپ بدی دریافت می کند.
یک وعده 3 اونس (85 گرم) حاوی 161 میلی گرم کلسترول است.
بسیاری از مردم از غذاهایی که دارای کلسترول بالا هستند می ترسند، زیرا معتقدند که کلسترول خون شما را افزایش می دهد و باعث بیماری قلبی می شود.
با این حال، تحقیقات نشان میدهد که این ممکن است برای اکثر مردم صادق نباشد، زیرا تنها یک چهارم جمعیت به کلسترول غذایی حساس هستند.
برای بقیه، کلسترول غذایی ممکن است تنها تأثیر کمی بر سطح کلسترول خون داشته باشد.
این به این دلیل است که بیشتر کلسترول خون شما توسط کبد شما تولید می شود و هنگامی که غذاهای پر کلسترول می خورید، کبد شما کمتر تولید می کند.
اسیدهای چرب
علاوه بر این، میگو حاوی چندین ماده مغذی است که در واقع ممکن است سلامت را تقویت کند، مانند اسیدهای چرب امگا 3.
مطالعات نشان می دهد که در حالی که بیشتر غذاهای غنی از کلسترول دارای چربی های اشباع شده بالایی نیز هستند، میگو یک استثنا است.
اگرچه تحقیقات بیشتری برای بررسی نقش میگو در سلامت قلب مورد نیاز است، اما دارای انواع مختلفی از خواص مفید است که ممکن است بر محتوای کلسترول آن بیشتر باشد.
میگو کلسترول بالایی دارد، اما همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که نشان داده است سلامت قلب را تقویت می کند.
تحقیقات روی میگو نیز اثرات مثبتی بر سلامتی نشان داده است.
میگو حاوی آنتی اکسیدان است
نوع اولیه آنتی اکسیدان موجود در میگو یک کاروتنوئید به نام آستاگزانتین است.
آستاگزانتین جزء جلبک است که توسط میگو مصرف می شود.
به همین دلیل، میگو منبع اصلی آستاگزانتین است.
در واقع، این آنتی اکسیدان مسئول رنگ مایل به قرمز سلول های میگو است.
هنگامی که آستاگزانتین را مصرف می کنید، ممکن است با جلوگیری از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های شما، در برابر التهاب محافظت کند.
به دلیل نقش آن در کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن مورد مطالعه قرار گرفته است.