نارنگی امروز برای پیشگیری از سرطان کبد استفاده می شود

مطالعه انجام شده در دانشگاه کیوتو نشان می دهد که محتوای بالای ویتامین A و کاروتنوئیدها برای پیشگیری از سرطان کبد مفید است.

لیمونن موجود در مرکبات دارای خواص مفیدی برای پیشگیری از سرطان سینه است.

مطالعه ای در سال 2007 نشان داد که نارنگی و نوبیلتین هر دو دارای خواص مفیدی در پیشگیری از سرطان سینه هستند.

در این مطالعه از عصاره پوست نارنگی امروز برای تجزیه و تحلیل خواص ضد سرطانی آن استفاده شد.

مطالعه ای در سال 2014 که در مرکز سرطان آریزونا انجام شد، نشان می دهد که ترکیبات موجود در پوست به پیشگیری از سرطان پوست کمک می کند.

اسانس از پرس سرد پوست نارنگی به دست می آید که به طور گسترده در زمینه آرایشی برای تهیه محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.

اسانس نارنگی در واقع فوایدی برای پوست دارد، برای تمیز کردن آن، نرم‌تر کردن و آبرسانی آن استفاده می‌شود.

مخصوصاً برای ماساژ قسمت هایی از بدن که بیشتر در معرض سلولیت هستند مناسب است.

نارنگی

اسانس باعث تسهیل جذب مجدد مایعات در سطح اپیدرم می شود و در نتیجه با نقص سلولیت مقابله می کند.

اسانس خواص درمانی دیگری نیز دارد: مصرف آن در موارد استرس و فشارهای عصبی، یبوست، اضطراب، احتباس آب، قولنج و آسم توصیه می شود.

همچنین برای غلبه بر لحظات غمگینی و افسردگی با خواص ضد عفونی کننده و ضد التهابی مفید است.

برای استفاده و دوزهای اسانس نارنگی با پزشک خود تماس بگیرید.

حاوی مقادیر کمی اسید فولیک است، ماده ای که برای زنان باردار بسیار مفید است تا از بروز اسپینا بیفیدا جلوگیری کند.

نارنگی همراه با سرو و پوملو سومین مرکبات اصلی است که سایر مرکبات از آن تشکیل شده است.

در آمریکا بیشترین نوع نارنگی کشت شده ساتسوما است که در اواخر سال 1800 از ژاپن وارد شد.

این پوست به دلیل عطر و بوی خاصی که به دلیل لیمونن دارد، برای طعم دادن به لیکورها، عطرها و شربت ها استفاده می شود، لیکور سیسیلی Mannarinu از سیسیل یک نمونه است.

حمام گرم ساخته شده با قطرات اسانس نارنگی خاصیت آرامش بخشی برای عضلات دارد.