در آشپزی: از سرکه انار برای جایگزینی سرکه های دیگر در آشپزی خود مانند سس باربیکیو، سوپ و سالسا استفاده کنید.
همچنین می توان از آن به عنوان چاشنی برای ماهی و مرغ استفاده کرد.
ترش کردن گوشت با سرکه انار طعم میوه ای بیشتری به آشپزی شما می دهد.
در ترشی: اگر سبزیجاتی مانند سیر، خیار و غوره را ترشی می کنید، به جای سرکه معمولی خود از سرکه انار استفاده کنید.
به عنوان دیپ: سرکه انار را به روغن زیتون اضافه کنید و از آن به عنوان دیپ استفاده کنید.
سرکه بالزامیک انار
با افزایش محبوبیت سرکه انار، برخی از شرکت ها اکنون نسخه خود را از سرکه بالزامیک انار می فروشند.
که عمدتاً به عنوان سس سالاد به بازار عرضه می شود، می توانید از آن برای لعاب دادن به گوشت هایی مانند بره و حتی اردک نیز استفاده کنید.
اگر اهل ماجراجویی هستید، از آن برای کباب کردن و قیمه استفاده کنید.
سرکه بالزامیک انار با طعم شیرین، ترش و تند خود به خوبی با روغن زیتون سیر، روغن زیتون لیمو یا روغن زیتون ریحان ترکیب می شود.
سرکه انار کره ای
اخیراً، کرهایها به طور فعال به بازاریابی فضیلت نوشیدنیهای سرکهای پرداختهاند و از افراد مشهور برای بازاریابی برندهای مربوطه خود استفاده میکنند.
چندین برند کره ای در زمینه سرکه میوه تخصص دارند. از محبوب ترین آنها می توان به سرکه انار، سرکه خرمالو و سرکه تمشک اشاره کرد. می توانید آنها را در اکثر فروشگاه های مواد غذایی کره ای پیدا کنید.
سرکه انار، ملاس، عسل، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سپس به آرامی روغن زیتون را اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود.
قبل از اینکه تصمیم بگیرید خودتان سرکه انار دم کنید، به شما هشدار می دهم که این فرآیند بسیار حساس است و به راحتی فاسد می شود. به عنوان مثال، اگر قسمتی از دانه های خرد شده وارد شیره شود، تخمیر خراب می شود.
اگر هنوز هم میخواهید آن را امتحان کنید، این دستور پخت است:
به عنوان یک راهنمای تقریبی، برای تولید یک لیتر (0.26 گالن) سرکه انار (پس از تبخیر و تلفات فیلتراسیون) به چهار کیلوگرم (8.8 پوند) میوه انار نیاز دارید.
آماده سازی
پس از پوست کندن میوه ها، آنها را آب گرفته و مایع را در ظرف آب میوه قرار دهید.
به مدت دو روز در یخچال قرار دهید. این به همه دانه های خرد شده اجازه می دهد تا در ته نشست شوند.
آب میوه را با دقت فیلتر کنید، مطمئن شوید که دانه له شده وارد قسمت فیلتر شده آب میوه نشود.
این دانه های له شده را دور نریزید زیرا قابل خوردن هستند و منبع خوبی از فیبر هستند.